افراط در مصرف این غذاها به نفع مغز نیست | تغذیه سالم

مصرف متعادل تموم گروه های مواد غذایی شامل پروتئینا، چربیا و کربوهیدراتا واسه بدن لازمه.

تحقیقات گذشته نشون میدن سالمندانی که در رژیم غذایی روزانه خود به اندازه خیلی از قند و شکلای جور واجور مواد نشاسته ای استفاده می کنن بیشتر در خطر دچار شدن به زوال عقل و مشکل ادراکی هستن.

کارشناسان مرکز علوم پزشکی مایو کلینیک آمریکا در این مطالعه به این نتیجه رسیدن سالمندان بالای ۷۰ سالی که به جای کربوهیدرات بیشتر از پروتئین و چربیای سالم استفاده می کنن کمتر در خطر دچار شدن به ناتوانیای ذهنی قرار دارن.

کارشناسان تغذیه فکر می کنن مصرف متعادل تموم گروه های مواد غذایی شامل پروتئینا، چربیا و کربوهیدراتا واسه بدن لازمه اما زیاده روی در مصرف کربوهیدراتا مخصوصا قندهای ساده، تاثیر منفی روی توان ذهنی بر جای میذاره.

این بررسیا نشون داد سالمندانی که بالاترین اندازه مصرف مواد قندی رو دارن، ۱.۵ برابر بیشتر مستعد زوال عقل هستن اما اونایی که در رژیم غذایی خود بالاترین اندازه مصرف چربیای به درد بخور و پروتئین رو دارن در مقایسه با سالمندانی که کمترین اندازه مصرف رو دارن به ترتیب ۴۲ و ۲۱ درصد کمتر با خطر نارساییای ادراکی و کاهش توان ذهنی روبه رو هستن.

منبع : seemorgh.com

Author: ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *