افراط در مصرف این ماده افزایش خطر سرطان معده | تغذیه سالم

 

 

براساس تحقیقاتی که به وسیله صندوق جهانی تحقیقات سرطان در انگلیس، به مدت ۱۱ سال
 و روی ۴۰ هزار نفر در ژاپن انجام شد مشخص گردید که کاهش مصرف نمک خطر
دچار شدن به سرطان معده رو کم می کنه.

 با مشخص شدن نتیجه این تحقیق از
شرکتای تولید کننده مواد غذایی خواسته شد که مقدار مصرف نمک در اجناس خود رو
کم کنن و اندازه دقیق اونو روی یرچسب مواد غذایی درج کنن.

از سال
ها پیش رابطه بین مصرف زیاد نمک و پرفشاری خون و هم اینکه افزایش خطر بیماریای
قلبی- عروقی  و سکته مغزی همیشه مورد تاکید کارشناسان بوده.

یکی از مدیران  صندوق جهانی تحقیقات سرطان در انگلیس گفت:
درمان موفقیت آمیز مریضی سرطان معده بسیار سخته چون در بیشتر موارد این
مریضی در مراحل پیشرفته تشخیص داده می شه. ایشون اضافه کرد: این مسئله به اهمیت انتخاب
روش زندگی واسه جلوگیری از دچار شدن به مریضی سرطان معده اشاره داره که در این
رابطه میشه به ضرورت کاهش مصرف نمک در غذا و افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات پی
برد.

برپایه این گزارش، پیشنهاد شده که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعنی
برابر یه قاشق کوچیک باشه. براساس تحقیقات افزایش سرطان در کسائی مشاهده شد که
روزانه ۱۲ تا ۱۵ گرم نمک مصرف می کردن. 

سرطان معده چهارمین سرطان عادی در دنیاس اما دومین سرطان کشنده در ژاپن
هستش چون در این کشور مصرف غذاای شور و دودی بسیار رایجه. تحقیقات نشون می
بدن که علاوه بر مصرف نمک، کشیدن سیگار، مصرف الکل، زیاده روی در مصرف غذاهای روند
شده و کنسروها و هم اینکه مصرف کم میوه ها و سبزیجات خطر سرطان معده رو افزایش می
بدن

سیمرغ

جمع آوری سلامت آکا

Author: ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *