افراط در مصرف “خوراکی های ترش مزه” چه عوارضی دارد | تغذیه سالم

زیاده روی در مصرف “خوراکیای ترش مزه” چه عوارضی داره

تغذیه

باید دونست که مزه ها در کار تولید اخلاط و هم اشتهای به غذا هم اینکه در کارکرد هاضمه، نقش مؤثری دارن

استاد طب سنتی گفت: زیاده روی در مصرف “خوراکیای ترش مزه” از یه سو موجب ضعف می شه و اعضای بدن رو خشک می کنه و از دیگر سو، مضعف گرما ذاتی و کاهنده قوای بدن می شه و مزه ترش هر دو دلیل بروز پیری و کم خونیه.

محمد عبادیانی درباره مزه ها و نقش اون در تولید اخلاط در بدن اعلام کرد: باید دونست که مزه ها در کار تولید اخلاط و هم اشتهای به غذا هم اینکه در کارکرد هاضمه، نقش مؤثری دارن.

ایشون اضافه کرد: بر این پایه، واسه کسائی که دچار قِلَت دَم یا کم خونی(Anemia) هستن, باخبر شدن از خواص و کارکرد مزه ها چیزی لازمه چون خیلی از افراد گرفتار به کم خونی به خاطر نبود باخبر شدن از اثر مزه ها، فقط به میل نفس خود توجه می کنن و با مصرف مزه های ناجور با مریضی، موجب شدید شدن یا ادامه مریضی خود می شن.

این استاد طب سنتی گفت: مبتلایان به چاقی(Obesity) به وجود اومده به وسیله کم خونی باید از مصرف حموضات یعنی مواد غذایی ترش دوری کنن چون که غذاها و میوه های ترش باعث پیری زودرس می شن.

عبادیانی گفت: شاید این سؤال مطرح شه که به چه دلیل ترشیا باعث بروز پیری خیلی زود می شه, در جواب باید گفت اسباب پیری رو میشه دو امر ضعف گرما ذاتی و خشک شدن رطوبت ذاتی گفت.

ایشون اینو هم به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین گفت: باید دونست که زیاده روی در مصرف خوراکی های ترش مزه، از یه سو موجب ضعف می شه و اعضای بدن رو خشک می سازه و از دیگر سو، مضعف گرما ذاتی و کاهنده قوای بدن می شه و مزه ترش هر دو دلیل بروز پیری رو داراس.

این استاد طب سنتی(Traditional medicine) اعلام کرد: مبتلایان به کم خونی باید در مصرف خوراکیای ترش مزه طرف احتیاط رو مراعات کنن تا مشکلات به وجود اومده به وسیله اون، موجب بدتر شدن مشکل شون نشه؛ مبتلایان به کم خونی، باید در مصرف خوراکیا و نوشیدنیای ترش با احتیاط باشن چون که مداومت بر خوردن اونا باعث پیری زودرس می شه.

.

منبع : pezeshk.us

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت

Author: ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *