افزایش ابتلا به افسردگی با مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده | تغذیه سالم

افزایش دچار شدن به افسردگی با مصرف کربوهیدراتای تصفیه شده

تغذیه, روی خط خبرگزاریا

یافته های مطالعه محققان آمریکایی نشون میده که رژیم غذایی پر از کربوهیدراتای تصفیه شده مانند نون سفید، برنج سفید و خیلی از تنقلات، خطر دچار شدن به افسردگی رو در زنان زیاد می کنه.

به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی هلث، درحالیکه کربوهیدارتا معمولا دلیل افزایش مقدار قند خون می شه، کربوهیدارتای تصفیه شده موجب بروز یه عکس العمل هورمونی در بدن می شه که مقدار قند خون رو کم می کنه؛ این کاهش بر حالت روحی، خستگی و یا بقیه علائم افسردگی تاثیر داره.

جیمز گاندویچ از مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا با بررسی اطلاعات جمع آوری شده در فاصله وقتی میان سالای ۱۹۹۴ و ۱۹۹۸ در بخشی از مطالعه Women’s Health Initiative Observational، اطلاعات پزشکی ۸۷ هزار و ۶۱۸ زن رو که در این مطالعه شرکت کرده بودن، بررسی کرد.

این مطالعه نشون داد که مصرف غلات تصفیه شده خطر دچار شدن به افسردگی رو زیاد می کنه.

این مطالعه هم اینکه نشون داد که افزایش مصرف فیبر در رژیم غذایی، غلات سبوس دار، سبزیجات و میوه های بدون آب با کم شدن خطر دچار شدن به افسردگی رابطه داشت.این مطالعه در مجله Clinical Nutrition منتشر شده.

.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه

Author: ماه نشان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *